0%
AUDAC Atellio seeria nüüd Progearis!
Meie helitehnika paigalduse projektijuht Karl-Erik kutsuti külla Audac’i Belgia peakontorisse, kus asub nende “AUDAC Experience Center”. Seal toimus kaua ette valmistatud Atellio seeria tutvustamine. Audac on nimelt üle 5 aasta hoidnud saladuses arendustööd, mille tulemust nüüd esitleti. Kindlaks sai see, et Atellio seeria tooted viivad senised Audac’i maatrikssüsteemid uuele tasemele.
Audac on enda kogemusest ja konkurentide toodete vigadest õppinud ning loonud optimaalse lahenduse, mis oleks mugav nii kasutajale kui seadistajale. Seadmes on kõik peamised funktsioonid juba eelprogrammeeritud, aga vajadusel on võimalik kõiki parameetreid endale sobilikuks kohandada.
Selle mõttega loodi ühes seadmes kombinatsioon avatud ja suletud struktuuriga maatriksist ning sinna juurde veel seeria Dante toega paneelidest ja teadustusmikrofonist. Samuti tuli välja ka TCP juhtpaneel, mida on võimalik kasutada sisuliselt kõikide seadmetega, mis antud protokolli suudavad vastu võtta. Ka seinapaneelide osas on selge arusaam sellest, et enam pole seadmed seotud ühe brändiga ehk neid võib tänu Dantele liidestada väga erinevate tootjate seadmetega.
Kogu esitlus oli jaotatud kahele päevale, mille käigus tuli sooritada ka kaks kirjaliku eksamit ja lõpetuseks praktiline töö juba reaalsete seadmetega. Sinna vahele mahtus muidugi ka palju suhtlust kolleegidega üle maailma, kellega oli põnev võrrelda turgude suurusi ja eripärasid. Kui miski sai selgeks, siis heas mõttes on seadmed vaid vahend ja meie kujutlusvõime seab piiri võimalustele, mis nendega teostada on võimalik.
Huvi korral võta meiega ühendust või küsi lisainfot!
Küsimustele vastab AUDACi brändijuht Karl-Erik Sepp, karl-erik@progear.ee.
Audac_Atellio