0%
Uus bränd Progearis - SIXTY82!
Meil on ülimalt hea meel teatada, et lõime SIXTY82’ga käed ja oleme nüüd Sixty82 riputus- ja lavasüsteemide eksklusiivsed maaletoojad Eestis.
Sixty82 ettevõte koosneb valdkonna pioneeridest ja visionääridest, kellel on aastatepikkune kogemus. Üheskoos loodi uuenduslikud tooted, mida sektor tõeliselt vajab. Kogu Sixty82 standard trussi tootevalik sobitub Prolyte’iga, mis võimaldab ettevõtetel tooteid omavahel kombineerida. Lisaks kasutavad nad oma TPM seeria trusside tootmisel ainult robotkeevist, tänu millele on truss 25% tugevam ja vastupidavam. Samal põhjusel on neil lähiajal plaanis ka kõiki teisi tooteid hakata robotkeevisega tootma. Kõik nende trussid ja poodiumid on RFID tag’idega, et ettevõtted saaksid paremini jälgida ja hoida ülevaadet tootehaldusest ehk mis on laos ja mis on majast väljas kasutusel.
Ettevõtetena ühtivad nii mõtteviis kui ka kirg meie valdkonna vastu ning väärtused, mida enda klientidele pakkuda tahame. Meie arvates peavad süsteemid olema kliendile mugavad ja lihtsasti kasutatavad. Sixty82 tooted on kindlasti innovaatilised ja viivad kogu sektorit oma kvaliteediga uuele tasemele. Ka meile on oluline edendada meelelahutus- ja kultuurivaldkonda läbi innovaatiliste, aga samas kuluefektiivsete toodete ja lahenduste, mis pakuvad meeliülendavaid emotsioone ning inspireerivad looma veelgi ägedamaid elamusi.
Hetkel pole veel Sixty82 tootevalik meil veebis, aga lähinädalate jooksul lisame järk-järgult kõik e-poodi. Kliendid on juba suurt huvi tundnud ja esimesed tooted oleme klientideni ka kohale toimetanud.
Tutvu toodetega: https://www.sixty82.nl/
Huvi korral võta meiega ühendust või küsi lisainfot!
Küsimustele vastab Sixty82 brändijuht Andreas Reinula, andreas@progear.ee.