0%
Progear TOP 5: enim ostetud DJ kontrollerid aastal 2023

Tegime kokkuvõtte meie klientide 2023. aasta lemmiktoodetest ja alljärgnevas loetelus toome välja Progeari eelmisel aastal enimmüüdud DJ kontrollerid. Loodame, et see artikkel aitab sul DJ kontrolleritest paremini sotti saada ja teeb sul uue kontrolleri valimise lihtsamaks.

Kindlasti on oluline ära mainida, et antud juhul ei ole tegemist “parimate” nimekirjaga. See pingerida peegeldab Progeari klientide eelistusi – need on mudelid, mille hinna-kvaliteedi suhe tundub kasutaja jaoks olevat parimas tasakaalus ja kindlasti oli ostuotsuse mõjutajaks DJ kontrollerite kättesaadavus.

pioneer_dj_ddj-flx4
1. Pioneer DJ DDJ-FLX4

Edetabeli esimene koht kuulub Pioneer DJ DDJ-FLX4-le, mis on varasemalt menuka mudeli DDJ-400 järeltulija. DDJ-FLX4 on lihtsasti käsitletav, igale poole kaasavõetav ning ääretult popp nii algajate kui ka edasijõudnud DJ-de seas.

DDJ-FLX4 kasuks räägivad taskukohane hind, enimkasutatud miksimise programmide Serato ja Rekordboxiga ühilduvus ning uued põnevad lisad nagu Smart CFX (mis pakub mitut efekti ühes nupus) ja Smart Fader (mis beat-match’ib automaatselt ehk sobitab üleminekute ajal lugude rütmi ja rakendab FX-i).

Muusikat saad mängida läbi Rekordboxi programmi või siis mugavalt striimida muusikaplatvormidest nagu Beatport, Soundcloud, Beatsource ja Tidal.

Vaata lähemalt e-poest!

pioneer_ddj-200
2. Pioneer DJ DDJ-200

Teiseks jäi Pioneer DJ DDJ-200, mis on kõige sobilikum kontroller alustavale muusikahuvilisele, kes tahab põnevat DJ maailma paremini tundma õppida ja näha, kas see teda pikemas perspektiivis huvitab.

Lisaks soodsale hinnale räägib DDJ-200 kasuks Pioneeri Androidi ja iOS'i äpp WeDJ, kust leiad lugematul hulgal õppevideoid, DJ-töö põhitõdesid ja termineid, mis aitavad sul uue hobiga kiiresti sina peale saada.

Nagu DDJ-FLX4 puhul, siis saad ka DDJ-200 kontrolleriga muusikat mängida läbi Rekordboxi programmi või mugavalt striimida üldkasutatavatest muusikaplatvormidest.

Lisaks on DDJ-200 lihtsasti ühendatav telefoni, tahvelarvuti ja tavalise arvutiga, olles nii lihtsasti kasutatav kõigile.

Vaata lähemalt e-poest!

pioneer_dj_xdj-rx3
3. Pioneer DJ XDJ-RX3

Edetabeli kolmanda koha hõivab Pioneer DJ XDJ-RX3 standalone kontroller, mis sobib ideaalselt professionaalsetele ja kogenumatele DJ-dele.

Selle kontrolleri puhul on kõik vajalik sisse ehitatud, mis võimaldab seda kasutada täiesti eraldiseisvalt, ilma sülearvutita, piisab vaid mälupulgast. Arvutit ja Rekordboksiga ühendades saad kasutada ka muusika striimimise võimalust. 

Kontrolleril on ka mugavalt suur puutetundlik ekraan, millelt leiad hõlpsasti kõik lood ja saad mugavalt kontrollida erinevaid parameetreid.

XDJ-RX3 on asendamatu näiteks mõnusates baarides, lounge´ides ja restoranides, kus klubitasemel DJ-tehnikasse investeerimine pole ehk mõistlik, kuid kus on aeg-ajalt siiski tore professionaalsete DJ-de muusikat nautida.

Vaata lähemalt e-poest!

traktor_kontrol_s2_mk3_10_on_white
4. Native Instruments TRAKTOR KONTROL S2 MK3

Napilt neljandale kohale jäi Native Instruments TRAKTOR KONTROL S2 MK3, mis sobib nii algajatele kui ka edasijõudnud DJ-dele.

TRAKTOR KONTROL S2 MK3-ga saad teha kõike, mida üheks heaks miksimiseks vaja – scratch’ida, spin’ida, slip’ida, beat-match’ida ja erinevaid efekte kasutada. Muusikat saad mängida otse Traktori tarkvarast, aga ka striimida Beatport'ist või Beatsource'ist.

See on kontroller on hea kaaslane DJ-dele, kes soovivad enne suuremaid esinemisi üleminekuid läbi harjutada või mugavalt kaasaskantava kontrolleriga väiksemaid erapidusid väisata.

Vaata lähemalt e-poest!

numark_mixtrack_platinum_fx_3
5. Numark Mixtrack Platinum FX

Viiendalt kohalt leiame Numark Mixtrack Platinum FX'i, mis on mõeldud Serato Dj programmi kasutajatele. Sobib kasutamiseks nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

Kui enamike kontrolleritega on korraga võimalik miksida 2 erinevat lugu, siis Numark Mixtrack Platinum FX-i peal saad korraga 4 lugu mängida. Nii saad oma miksid ja mashup’id täiesti uuele tasemele viia.

Muusikat saad mängida Serato Dj programmist või striimida otse muusikaplatvormidelt nagu SoundCloud, Beatport, Beatsource ja Tidal.

Kui miksimine on sinu jaoks veel võõras, leiad Serato DJ Lite tasuta programmist palju häid videoid, mis aitavad sul kontrolleri lihtsa vaevaga selgeks õppida.

Lisaks tuleb kontrolleriga kaasa 3-kuuline tasuta Tidal Premiumi tellimus.

Vaata lähemalt e-poest!

Olgu sinu bucket list’is ülemaailmsete festivalide vallutamine, oma baari või klubi avamine või lihtsalt enda tarbeks miksimise õppimine, meie DJ tehnika valikust leiad endale kindlasti kõik vajaliku.