0%
Progear TOP 5: enim ostetud stuudio monitorkõlarid aastal 2022

Tegime kokkuvõtte meie klientide 2022. aasta lemmiktoodetest ja seekord panime pingeritta just 5 enim ostetud stuudio monitorkõlarit. Kusjuures tuleks ära märkida, et järjest rohkem ostavad inimesed professionaalseid monitorkõlareid ka kodusesse helisüsteemi, mitte ainult (kodu)stuudiosse. 

Esiviisikusse jõudnud tooted kajastavad just Progeari klientide eelistusi ehk just neid stuudiomonitore on nad parimaks pidanud ja endale soetanud. Vaata list üle, äkki leiad endalegi uue, inspireeriva ja töökindla seadme.

t7v_adam_audio_t7v_stuudiomonitor_3
1. ADAM Audio T7V

Auväärse esimese koha sai ADAM Audio T7V, mis on kaheribaline lähikuulamiseks mõeldud 7-tolline stuudiomonitor.

Kindlasti on see stuudiomonitor klientide seas populaarne, sest hinna ja kvaliteedi suhe on sellel tootel tõeliselt paigas. T7V pakub selget, detailset ja moonutamata heli taskukohase hinnaga. Soodsam hinnaklass ei tähenda aga seda, et kvaliteedilt oleks tehtud mingitki allahindlust. Tegelikult kasutavad T-seeria stuudiomonitorid tipptasemel S-seeria jaoks välja töötatud ADAM Audio tehnoloogiat. U-ART kõrgsageduselement (Unique Accelerated Ribbon Tweeter) pakub kuulamiseks laia sweet spoti ja vähendab kuulamisväsimust, mis omakorda võimaldab produtseerimisel pikemaid töötunde teha. Monitorkõlar mängib 39 Hz - 25 kHz sagedusvahemikus ning sobib hästi väikestesse muusika-, video- ja raadio/televisooni stuudiotesse. T7V kuulub ADAM Audio T-seeria stuudiomonitoride sarja, kus on veel 5-tolline T5V, 8-tolline T8V ja subwoofer T10S.

Vaata lähemalt e-poest!

krk_rokit_rp7_g4_5
2. KRK Rokit RP5 G4

Napilt teisele kohale jäi 4. generatsiooni 5-tolline KRK Rokit RP5 G4. KRK Systemsi stuudiomonitorid on kindlasti klientide seas populaarsed ning äratuntavad oma kollase kõlari elemendi poolest.

RP5 on professionaalne stuudio monitorkõlar, mis mängib sagedusvahemikus 43Hz - 40KHz. DSP-põhine 25 seadistusega graafiline ekvalaiser aitab seadistada akustiliselt parema helipildi sinu stuudio keskkonda. Kevlar® materjalist valmistatud madala- ja kõrgsageduse draiverid tagavad heli terviklikkuse kõikidel sagedustel. Esiküljel asetsev madalsageduse port ning elemente toetav D-klassi võimendi pakub erakordset täpsust ja detailsust. ROKIT seerias on lisaks veel kaheribalised RP7 ja RP8 mudelid ning kolmeribaline RP10-3 mudel.

Vaata lähemalt e-poest!

krk_rokit_rp7_g4_5
3. KRK Rokit RP7 G4

Kolmandale kohale tuli 4. generatsiooni 7-tolline KRK Rokit RP7 G4, mis on teisel kohal oleva KRK Rokit RP5 suurem vend.

7-tollise kõlari mängib valjemalt ja pisut madalamalt (42Hz - 40KHz), kui 5-tolline mudel. KRK Rokit monitorkõlarid, oma äratuntavate kollaste elementidega, on kaunistanud igas vanuses ja tasemes produtsentide stuudiolaudu ning pakkunud kuulamisrõõmu inimestele üle kogu maailma. Meie TOP 5 enim ostetud stuudio monitorkõlarite nimekirjas kõrgel kohal positsioneerimine annab kinnitust, et tegu on hinnatud mudeliga ka Eestis.

Vaata lähemalt e-poest!

t8v_adam_audio_t8v_3_nearfield_stuudiomonitor
4. ADAM Audio T8V

Edetabeli neljandalt kohalt leiame ADAM Audio T8V, mis on kahesuunaline lähikuulamiseks mõeldud 8-tolline stuudiomonitor.

Võrreldes teiste monitorkõlaritega on ADAM Audio T-seeria kõlarid suhteliselt värsked tegelased stuudiomonitoride maailmas, olles turul olnud pea 4 aastat. See, et T-seeria on meie TOP 5 esindatud 2 mudeliga, annab kinnitust, et ADAM Audio on teinud suurepärase kõlari, mis on kuulajate poolt soojalt vastu võetud ning kiiresti paljude lemmikuks saanud. Väga hea hinna ja kvaliteedi suhtega ning klientide seas populaarne on ka T-seeria 8'' mudel, mis on ideaalne just bassirikka muusika loomiseks, sest mängib kuni 33 Hz sageduseni. Lai heli sagedusvahemik (33 Hz - 25 kHz), kõrge dünaamiline ulatus, täpne heli edastus ja lai sweet spot muudavad T8V monitorid suurepäraseks, et kasutada neid väikestes muusika-, video- ja raadio/televisooni stuudiotes.

Vaata lähemalt e-poest!

yamaha-hs7_front
5. Yamaha HS7

Viiendalt kohalt leiame Yamaha HS7, mis on nimekirjas olevatest stuudiomonitoridest kõige kauem turul olnud.

HS7 monitoride puhul võib kindlasti öelda, et on tegu legendaarsete kõlaritega, mida samuti võib leida stuudiotest üle kogu maailma. HS7 monitorkõlarid on tuntud NS10 mudeli järelkäijad. Need HS seeria 6.5” aktiiv stuudiomonitorid on kvaliteetsete heliomadustega ja mängivad sagedusvahemikus 43Hz-30kHz. Samas HS-seerias on veel 5-tolline HS5 ja 8-tolline HS8 mudelid. Lisaks on HS-seerias saadaval valged stuudiomonitoride mudelid.

Vaata lähemalt e-poest!