0%
Uus bränd Progearis - LEA Professional
LEA Professional on küll võrdlemisi noor ettevõte, kuid selle on loonud pika kogemusega helivaldkonna veteranid. Nende endi sõnul on neil kombineeritult kokku isegi üle 200 aasta valdkonna kogemust.
Sellest kogemusest lähtuvalt nähti turul vajadust innovaatilisemate lahenduste vastu helivõimendite segmendis. Mõisteti, et nõudlus on toote järgi, mis seoks endas kasutusmugavuse ja kompaktsuse, olles samaaegselt visuaalselt ilusas pakendis peituv võimas ja mitmekülgne tööriist. Just seda on LEA enda võimenditega saavutanud ja tänu sellele ka väga kiiresti kasvanud.
Täna on LEA tootevalikus kolm seeriat: NETWORK CONNECT, DANTE CONNECT ja CONNECT SERIES G MODELS. Sealjuures on igas seerias vastavalt võimsuse ja kanalite arvule võimendeid, mis mahutavad näiteks kuni 8 kanalit ühte unit’isse. LEA võimenditel on funktsionaalsus kõiki parameetreid üle „pilve” juhtida, mis annab erakordse võimaluse süsteemi integreerimiseks ja juhtimiseks asukohast sõltumata. Ühe põneva omadusena on kõigis võimendites (va G MODELS seeria) sisse ehitatud WIFI tugijaam, mis annab võimaluse seadmeid ka täiesti eraldiseisvana juhtida ja selleks ei ole vaja enam võrgu- või kaabliühenduse olemasolu.
LEA platvormile on täna üha enam kõlaritootjaid tehaseseadistuse faile tootmas. Teiste hulgas on seda teinud ka meie portfellis olevad HK Audio ja Audac oma kõige uuemate seeria kõlaritele. Kindlasti näitab see kõlaritootjate usaldust LEA kvaliteeti ja lahendustesse.
Huvi korral võta meiega ühendust või küsi lisainfot!
Küsimustele vastab LEA Professionali brändijuht Karl-Erik Sepp, karlerik@progear.ee.