0%
Progear TOP 5: enim ostetud mikrofonid aastal 2023

Tegime kokkuvõtte meie klientide 2023. aasta lemmiktoodetest ja seekord panime pingeritta just 5 enim ostetud mikrofoni. Mikrofoni valikul on kasutaja jaoks olnud jätkuvalt oluliseks teguriks nii helikvaliteet kui ka mikrofoni mitmekülgsus. TOP 5-s on tugevalt esindatud RØDE, mis on hõivanud täitsa 3 kohta, aga leiad nimekirjast ka populaarsed Audio-Technica ja Shure'i mudelid.

Esiviisikusse jõudnud tooteid ei ole meie ega kellegi kolmanda poolt ritta seatud, vaid kajastavad just Progeari klientide eelistusi. Vaata list üle, äkki leiad endalegi sobiva uue mikrofoni.

rode_podmic_1
1. RØDE PodMic

Edetabeli esimene koht kuulub mikrofonile RØDE PodMic. PodMic on dünaamiline mikrofon, mis pakub suurepärast helikvaliteeti podcastide, livestreamide ja muu sisuloome salvestamiseks. Sisseehitatud pop-filter püüab kinni kõik konsonandid ning shockmount vähendab vibratsioonide jõudmis mikrofonini kui seda liigutada. PodMic annab sinu sisule uue ja kvaliteetse kõla.

Samuti on saadaval ka XLR ja USB väljundiga variant RØDE PodMic USB. Mikrofoni on võimalik XLR’iga ühendada helikaarti või mikserpulti ning USB kaabliga otse arvutisse või mobiilsesse seadmesse. Sisseehitatud USB ühendus võimaldab kasutada APHEX® helitöötlust ning tänu kõrvaklappide ühendamise võimalusele saab heli salvestamist monitoorida reaalajas. Mikrofoniga tuleb kaasa USB kaabel ja pop filter.

Vaata lähemalt e-poest!

audio_technica_at2020_1
2. Audio-Technica AT2020

Teiseks jäi Audio-Technica AT2020 legendi staatuses kardioid kondensaator mikrofon. AT2020 on hea lahendus erinevate instrumentide ja vokaalide salvestamiseks kodustuudios. Kondensaator mikrofon sisaldab vastupidavat konstruktsiooni ning ühendamiseks sisemist 3-pin XLRM-tüüpi ühendust. Mikrofon salvestab heli sagedustel 20 Hz - 20 kHz ja võimaldab kvaliteetselt salvestada ka kõrge helirõhu tasemega korral (kuni 144 dB). Audio Technica AT2020 on mitmekülgne lahendus puhkpillide, perkussioonide ning mitmete teiste instrumentide salvestamiseks.

Audio Technica AT2020 mikrofoniga tuleb komplektis kaasa statiivi klamber (5/8"-27 keermega statiividele), 5/8"-27 - 3/8"-16 keermega adapter ja transpordikott.

Saadaval ka USB väljundiga versioon AT2020USB-X.

Vaata lähemalt e-poest!

rode_nt-usb_mini_1
3. RØDE NT-USB Mini

Edetabeli kolmanda koha hõivab RØDE NT-USB Mini USB mikrofon. Kompaktne ja lihtsasti kasutatav NT-USB MINI mikrofon on ideaalne kaaslane podcasteritele, mänguritele, striimeritele ja teistele sisuloojatele, aga väga mugav lahendus ka videokõnedeks või veebikonverentsideks.

Mikrofon sisaldab stuudioklassi kõrvaklappide võimendit ning kvaliteetset 3,5 mm kõrvaklappide väljundit koos täpse helitugevuse reguleerimisega. USB mikrofon ühildub süle- või tahvelarvutitega, samuti mobiilsete seadmetega ilma draivereid ega tarkvara vajamata. Ühendage lihtsalt kaasasoleva USB-kaabli abil mikrofon oma Maci, PC või tahvelarvutiga ning salvestage heli koheselt.

Kui sul on mitu NT-USB Mini mikrofoni ja soovid neid eristada, siis on RØDE'l kiftid 4-värvilised "mütsid" ja kaabli ümbrised, mis vastavad RØDE Connect'is olevale 4'le kanalile. Nii on väga mugav värvi järgi jälgida, et kes millisel kanalil räägib.

Vaata lähemalt e-poest!

shure_sm58-2
4. Shure SM58

Napilt neljandale kohale jäi Shure SM58. See legendaarne dünaamiline lavamikrofon on loodud spetsiaalselt kõne ja vokaalide jaoks. Kuna mikrofon on olnud tootmises pea 60 aastat, siis selle mikrofoni töökindlust ja vastupidavust võivad kinnitada sajad kui mitte tuhanded artistid ja muusikud üle maailma. Tegu on ka ilmselt kõige universaalsema mikrofoniga, millega saab vajadusel kõik ettetulevad salvestused ära teha, olgu selleks siis vokaali, instrumendi või trummide salvestamine.

Mikrofonil on sisseehitatud pop filter ning kaasas 180° pöörlev statiivi adapter ja transpordikott.

Vaata lähemalt e-poest!

rode_procaster_4_
5. RØDE Procaster

Viiendalt kohalt leiame RØDE Procaster. Procaster on profesionaalne raadio-kvaliteediga dünaamiline mikrofon, mis ei tee ühtegi kompromissi hääle ja vokaali salvestamisel. Olgu selleks siis podcast, livestream, voice-over või klassikaline raadiosaade. Procaster ei jäta sind hätta, sest sisse ehitatud pop-filter ja kitsas mikrofoni suund püüavad kinni ainult sinu hääle, andes sellele rikkaliku ja naturaalse tooni. Täis metallist korpus garanteerib mikrofoni pika eluea ja kestvuse.

Saadaval on ka USB versioon, mille nimeks on RØDE Podcaster.

RØDE pakub autoriseeritud edasimüüjalt soetatud RØDE toodetele pikendatud tootjagarantiid. Nii Procasteri kui ka Podcaster tootjagarantii on pikendatav kuni 10 aastani.

Vaata lähemalt e-poest!