0%
Progear TOP 5: enim ostetud kõrvaklapid aastal 2023

2023. aasta sai läbi ja on aeg teha kokkuvõtteid meie klientide eelmise aasta lemmiktoodetest. Toome välja 2023. aastal Progearist enim ostetud kõrvaklapid. Nimekirjast leiad nii DJ'dele kui ka spetsiaalselt muusika produtseerimiseks mõeldud klappe, aga samuti universaalsemaid stuudios töötamiseks või niisama muusika kuulamiseks sobivaid kõrvaklappe.

Esiviisikusse jõudnud tooteid ei ole meie ega kellegi kolmanda poolt ritta seatud, vaid kajastavad just Progeari klientide eelistusi.

9999-02031-2
1. Audio-Technica ATH-M50X

Kõige ostetuimad on Audio-Technica ATH-M50X ülekõrva, suletud stuudio kõrvaklapid.

Audio Technica ATH-M50x kvaliteetsed kõrvaklapid katavad efektiivselt helide sagedusvahemikku 15 Hz - 28 kHz ning pakuvad head heliisolatsiooni. Need populaarsed M-seeria kõrvaklapid on vastupidava konstruktsiooniga, sisaldavad 45mm läbimõõduga draivereid ja praktilise disainiga 90° ulatuses pöörlevaid klappe, mille patju saab vahetada. ATH-M50x kõrvaklapid võimaldavad mitmekülgset kasutust stuudios, striimimiseks, aga samas sobivad ka lihtsalt muusika kuulamiseks.

    Kõrvaklappidega tulevad kaasa 1,2 m - 3 m spiraalkaabel, 3 m ja 1,2 m sirge kaabel, 6.3 mm screw-on adapter ning transpordikott.

    Lisaks on samu kõrvaklappe võimalik soetada endale valges värvitoonis ning olemas on ka Bluetoothiga versioon ja mikrofoniga set'id.

    Vaata lähemalt e-poest!

    Sennheiser_HD-25
    2. Sennheiser HD-25

    Edetabeli teise koha hõivasid Sennheiser HD-25 dünaamilised DJ kõrvaklapid.

    Sennheiser andis HD-25 mudeli välja juba üle 35 aasta tagasi ja alates 2000. aastast on saanud järjest enam populaarsemaks DJ'de seas.

    Sennheiser HD-25 pakub oma kerguse ja pöörlevate klappide poolest mugavat kasutust DJ-le, produtsendile stuudioruumis ning samuti professionaalsetele muusikutele mobiilseks kasutamiseks. Dünaamilistel kõrvaklappidel on helivahemik 16 Hz - 22 kHz, kerge konstruktsioon ja eemaldatav single-sided kaabel (pikkus 1,5 meetrit). Kõrvaklapid peavad vastu aastaid ja aja jooksul kulunud kõrvaklapipatju saab mugavalt vahetada uute vastu. Komplektis on kaasas screw-on adapter 3.5 - 6.3 mm.

    Samadest kõrvaklappidest on ka HD-25 PLUS versioon, kus on kaasas 1-3 m spiraalkaabel, varu kõrvaklapipadjad ja transpordikott.

    Vaata lähemalt e-poest!

    d3s_7666-1200_1
    3. Sony MDR-7506

    Napilt kolmandaks jäi Sony MDR-7506, mis on kasutajate seas samuti väga populaarsed ja hinnatud kõrvaklapid läbi aastate.

    Need legendaarsed kõrvaklapid on turul olnud alates aastast 1991 ning on salvestamise, miksimise, filmi ja otseülekande areenil aastakümneid juba põhivarustus. Sony MDR-7506 on 7500 seeria ülekõrva, suletud stuudio kõrvaklapid, mis edastavad sagedusvahemikus 10 Hz - 20 kHz kvaliteetset heli ja samuti teevad suurepärase töö taustamüra vähendamisel.

    Tänu kergele konstruktsioonile on nad peas mugavad ning võrreldes teiste nimekirjas olevate stuudioklappidega kompaktsemalt kokkuvolditavad. Kõrvaklappidel on küljes 3 m spiraalkaabel ning kaasa tuleb transpordikott ja 6.3 mm screw-on adapter.

    Vaata lähemalt e-poest!

    audio-technica-ath_m20x-angle
    4. Audio-Technica ATH-M20X

    Edetabeli neljandale kohale jäi Audio-Technica ATH-M20X hea hinna ja kvaliteedi suhtega kinnine stuudio kõrvaklapp, mis sobib ideaalselt nii podcastide tegemiseks, stuudios produtseerimiseks, kui ka niisama muusika nautimiseks.

    M20X näol on tegemist Audio-Technica M-seeria soodsamasse vahemiku kuuluva klapiga. 40mm kuulari element edastab täpse ja ausa helipildi, mis on mõnusa bassi ja selge kõrge otsaga. Plastikust ehitus ning metalliga tugevdatud peavõru muudavad klappid vastupidavaks ning erinevad liigendid garanteerivad mugava peas istuvuse ka pikemateks töötundideks.

    Kõrvaklappidega tulevab kaasa 6.3 mm screw-on adapter.

    Kõrvaklappe on võimalik osta ka Bluetooth versioonina.

    Vaata lähemalt e-poest!

    rode_nth-100_1
    5.RØDE NTH-100

    Viiendalt kohalt leiame RØDE NTH-100 professionaalsed üle kõrva stuudio kõrvaklapid.

    RØDE NTH-100 pakuvad uskumatult selget ja detailset heli. Kõrvaklappidega on kaasas ka revolutsioonilise CoolTech™ geeliga Alcantara® padjad, mis jahutavad kõrvu ja tagavad maksimaalse mugavuse pikkadeks töötundideks.

    Need kõrvaklapid sobivad hästi produtseerimiseks, miksimiseks, podcastide, striimide jms sisuloomeks aga ka niisama muusika kuulamiseks.

    Samad kõrvaklapid on olemas ka RØDE NTH-100M versioonis, kuhu on lisatud profitaseme mikrofon, mis edastab naturaalse moonutamata kõne. Mikrofoniga variant võiks olla heaks kaaslaseks näiteks mänguritele, striimeritele, podcasteritele aga samuti ka videokõnedeks tööl või kodukontoris.

    Vaata lähemalt e-poest!